Pölynsidonta-aine

MAGNESUIMKLORIDI

AUTAMME TEITÄ SAAMAAN MM. TIET, PIHAT, PARKKIPAIKAT JA MANEESIT KUNTOON

Toimitamme ja toteutamme yllämainittujen alueiden kunnossapitoa. Mikäli emme suoriudu itse projektin kaikista osa-alueista huolehdimme laajan verkosomme avulla siitä että työ tulee hyvin tehtyä.

Hyöläämme, tasoitamme, parannamme sekä suolaamme ensisijaisesti sora- ja hiekka-alueita.

Tiehöylällä saamme tehtyä tiestä profiilinmukaisen. Tasoitamme ja muotoilemme alueet ja tiet yleensä traktorilla, maansiirtokoneella tai muulla sopivalla kalustolla. Tarvittaessa toimitamme lisää soraa tai maata jotta tien tai alueen pohja kestää. Suolauksen suoritamme sille tarkoitetulla kalustolla. Pölynsidontaan käytetään ympäristöystävällistä magnesiumkloridia (tiesuola kesäkäyttöön).

EDULLINEN, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN JA HELPOSTI LIUKEAVA MAGNESIUMKLORIDI - TIESUOLA KESÄKÄYTTÖÖN

Käyttö: hiekka- ja soratiet, tehdasalueet, rakennuspaikat, kaivokset, parkkipaikat, pallokentät, urheilukentät, leikkipuistot, golfkenttien hiekka- ja ajokäytävät, moottoriurheilun kilparadat, maneesit ja muut ratsastusalueet.

Miksi: Stabiloimalla maanpintaa alueesta tulee kestävämpi ja pinta kovemmaksi jolloin epäterveellinen pölyttäminen vähenee ja näkyvyys alueella paranee, käyttö myös vähentää hiekan hävikkiä. Myös ajoneuvot ja koneet voivat paremmin kun hiekkapölyä on vähemmän ilmassa.

Turvallisuus: Tuote sisältää vähemmän klorideja kuin kalsium- ja natriumkloridi, magnesiumkloridi on myös ympäristöystävällisempi kuin kaksi edellistä. Tuote ei myöskään pölytä käytössä, ja mikäli tuotetta levityksen yhteydessä joutuisi elimistöön (mitä ei suositella), on se turvallisempaa kuin tavallinen pöytäsuola.
Magnesiumkloridista on tullut eniten käytetty pölynsitoja Ruotsissa ja Norjassa.

Toimitamme ja levitämme pölynsitojaa Teidän toivomustenne mukaan. Magnesiumkloridi on myös noudettavissa 25kg ja 1000kg säkeissä varastoltamme. Tiesuola kesäkäyttöön on noudettavissa arkipäivisin 07.30 – 15.45 ja sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koska emme aina työskentele varaston läheisyydessä on aina paras soittaa (040-5114306, 0400-688780 tai 0400-688770) ennen noutoa, jotta voimme palvella Teitä mahdollisimman hyvin!

Takaisin tuotteisiin
tuotteet-tiesuolatuotteet-tiesuolatuotteet-tiesuola